Cas d’èxit: Línia d’enfeixat Technoplat 3000 PVS

Optimització a la línia d’enfeixat amb l’embolicadora Technoplat 3000 PVS

Els presentem un cas d’èxit d’una empresa del sector automobilístic en què el seu rendiment amb els processos d’enfeixat va millorar significativament gràcies a la instal·lació d’una embolicadora automàtica amb diverses prestacions i un gran nivell de seguretat, qualitat i servei. Vegem-ho amb més detall.


Sistema de treball inicial del clientSistema de treball antic

El nostre client tenia una línia d’enfeixat antiquada, amb un nivell d’eficiència i capacitat molt baix en comparació amb les exigències estipulades. Com volien optimitzar aquesta situació, van contractar els serveis de Controlpack per aconseguir el seu propòsit.

 

 


Solució proposada

Perquè l’embolcall de film estirable pogués tenir més eficiència i rendiment, es va considerar que la millor opció era la màquina Technoplat 3000 PVS amb aplicador automàtic de làmina cobre palet superior. La rigidesa de la seua estructura i la fiabilitat de les parts més delicades; és a dir, les cinemàtiques de control i comandament i les parts giratòries, garanteixen uns requisits mínims per a complir l’objectiu desitjat. La línia es construeix amb un diagrama de 90º per a adaptar-la de forma idònia a les necessitats operatives del client. També és destacable la gran funció que realitza el sistema de preestiratge PVS, el qual optimitza significativament el consum de plàstic durant el procés. A més, la màquina porta incorporada una aplicació d’última generació: R-CONNECT.


Instalación línea de embalaje sector automovilistico

Instal·lació línia d’embalatge sector automobilísticMonitoratge de l’embolicadora de palets amb la tecnologia R-CONNECT

R-CONNECT és una aplicació de control remot que permet monitorar en temps real l’activitat del sistema. És un dispositiu opcional que es pot implantar a màquines automàtiques embolicadores amb film estirable com, per exemple, la nostra màquina Technoplat 3000 PVS. Es pot utilitzar per a controlar, recopilar, processar i arxivar informació i dades de l’embolicadora. Es pot accedir a la màquina des de qualsevol dispositiu portàtil i disposa d’un sistema de detecció d’incidències que envia un avís als tècnics per a solucionar els problemes de manera remota. Al mateix temps, permet el control i el maneig de les múltiples formes d’embolcall.


La tecnologia R-CONNECT permet:

  • Augmentar el rendiment de la màquina i optimitzar el consum de film estirable.
  • Millorar l’estabilització i la seguretat de les càrregues.
  • Estalviar amb despeses de manteniment gràcies a la detecció automàtica d’errors.
  • Recopilar dades i estadístiques del funcionament de l’embolicadora de palets.

Les embolicadores Robocap són unes de les millors opcions per a l’enfeixat de palets amb màquines automàtiques. R-CONNECT reforça aquesta afirmació i l’experiència de Controlpack la sosté. Contacta amb nosaltres per a obtenir més informació sobre les nostres solucions i productes. El nostre objectiu principal és ajudar als nostres clients a fer possibles els seus propòsits.Controlpack, una empresa en constant innovació

Si vols que t’ajudem a realitzar una auditoria dels processos d’embalatge a la teua empresa, no dubtes a contactar amb nosaltres. Els analitzarem en termes de sostenibilitat i quantificarem els costos que podries estalviar-te apostant per tècniques més respectuoses amb el medi ambient.

 
Top