Controlpack participa per primera vegada en la fira Alimentària FoodTech 2023

Controlpack participa per primera vegada en la fira Alimentària FoodTech 2023

La fira Alimentària FoodTech 2023, que se celebrarà del 26 al 29 de setembre en el recinte firal de Gran Via, Pavelló 2, a Barcelona, serà una emocionant trobada destinada a rebre el millor de la tecnologia alimentària i la innovació en la indústria, ja que és l’única fira a Espanya que integra tota la cadena de valor de producció de la indústria d’aliments i begudes. Aquesta, també servirà com a plataforma perquè les empreses líders presentin les seves innovacions més recents i comparteixin el seu coneixement amb col·legues, clients i competidors.

Aquesta fira que se celebra cada tres anys, engloba 346 expositors -en els quals participen empreses de 13 països diferents- amb una maquinària, tecnologia i components essencials en tots els passos de la creació, processament i preservació de productes alimentaris i begudes. Juntament amb els expositors, seran presentats 150 productes i representades 501 marques diferents d’aquests.

En el cas de la nostra empresa, Controlpack, líder amb més de 30 anys d’experiència en el disseny, desenvolupament i distribució de sistemes d’embalatge a mesura, és la primera vegada que participa en aquesta. Entrarà a formar part d’aquest esdeveniment incomparable per a exposar les seves novetats relacionades amb el sector alimentari.

Controlpack: Pioners en solucions d’empaquetatge i etiquetatge

En Controlpack sempre hem demostrat el nostre compromís amb la innovació en presentar una sèrie de solucions personalitzades dissenyades per a abordar els desafiaments específics de la indústria alimentària. Durant la Fira Alimentària FoodTech 2023, l’empresa exhibirà una àmplia gamma d’equips i sistemes que abasten des de l’envasament i la etiquetación fins a la traçabilitat i l’optimització logística.

Amb més de dues dècades d’experiència en el mercat, l’empresa ha demostrat una constant dedicació a la innovació i a la millora dels processos de producció dels seus clients en la indústria alimentària.

Maquinària presentada:

 

 

Envasadora Flowpack SPK Dynamic 500

 

 

 

 

Envasadora Flowpack SPK Easy 4

 

 

 

Envasadora Flowpack SPK Futura

 

 

 

Envasament sostenible i eficient

Un dels aspectes a destacar de la nostra empresa és l’envasament sostenible i eficient. L’empresa gaudeix de tecnologies que permeten reduir el desaprofitament de materials d’embalatge i optimitzar els processos d’envasament, contribuint així a la reducció de l’impacte ambiental. A més, també ressaltem la importància d’utilitzar materials reciclables i biodegradables en l’envasament de productes alimentosos.

Traçabilitat i seguretat alimentària

En un context en el qual la seguretat alimentària és crucial per a la confiança del consumidor, gaudim de solucions avançades per a garantir la traçabilitat dels productes al llarg de tota la cadena de subministrament com: sistemes d’etiquetatge i codificació d’última generació. Aquests productes, permeten a les empreses alimentàries rastrejar i autenticar els seus productes, assegurant que compleixin amb els estàndards de qualitat i regulacions exigits.

Automatització i eficiència logística

L’optimització de la cadena de subministrament i la logística interna són factors clau per a la competitivitat en la indústria alimentària. Gaudir, tal com ho fem en Controlpack, de tecnologies d’automatització que agilitzen els processos d’empaquetat, paletització i transport de productes produeix resultats com la reducció de costos operatius i millora l’eficiència general.

Networking i col·laboració

La Fira Alimentària FoodTech no sols es tracta d’exhibir productes i tecnologies, sinó també de fomentar la col·laboració i l’intercanvi d’idees. Des de Controlpack, aprofitem cadascuna de les fires en les quals participem per a establir contactes estratègics amb altres actors de la indústria, enfortint així la nostra xarxa de col·laboradors i socis potencials. No obstant això, també participem en xerrades i panells de discussió en els quals podem compartir el nostre coneixement i experiència en l’àmbit de l’envasament i la tecnologia alimentària amb els membres de les altres empreses, enfortint el nostre saber.

Mitjançant les diferents característiques comentades anteriorment, l’empresa porta anys demostrant ser un líder en la integració de tecnologia avançada en els processos d’envasament i logística. La nostra presència en la fira marca una fita important en el camí cap a un futur més eficient i sostenible per a la indústria alimentària.

On trobar-nos?

Visita’ns en l’estand número 116, Carrer D, Pavelló 2 de Gran Via, en la fira Alimentària FoodTech per a conèixer de prop la maquinària i tecnologia essencial per a tots els passos de la creació, processament i preservació de productes alimentaris i begudes. L’equip de professionals de Controlpack estarà a la teva disposició per a oferir-te tota la informació que sol·licitis. No dubtis a contactar amb nosaltres per a resoldre dubtes, sol·licitar pressupostos o assessorament personalitzat sense cap mena de compromís. T’hi esperem!

 
Top