Embalatge anticorrosiu

Els embalatges anticorrosssius VCI2000 proporcionen protecció per a tot tipus de metalls, emmagatzematge a llarg termini i transports marítims i aeris.

Proveeixen de 2 anys de protecció contra la corrossió garantitzats, utilitzant el sistema bàsic i amb la possibilitat de protegir peces, components i maquinària de l’òxid fins 15 anys o més amb l’addició d’emissors VCI i potenciar així el seu efecte o altres complements de l’embalatge com poden ser els plàstics barrera.

El material és fàcil d’usar, net, reciclable i segur per a la salut dels operaris.

Elimina la necessitat d’aplicar greixos i olis protectors que impliquen la seva posterior neteja amb disolvents o altres productes.

Compatible amb els productes VCI líquids i qualsevol altre tipus d’embalatge de plàstic i escuma.

L’embalatge anticorrosiu VCI2000 estalvia costos de mà d’obra en l’aplicació i posterior neteja de substàncies protectores i elimina la necessitat d’utilitzar antioxidants costosos i dessecants. No conté nitrats ni nitrats fosfats o cromats.

És respectuós amb el medi ambient i millora la seguritat de la salut a l’àrea de treball.

Avantatges
Lliure de metalls i sals pesats. Aprovat per embalar contenidors amb  ús alimentari. Indicat per a procesos de mecanització. 100 % exempt de Nitrats.
Beneficis del VCI
Redueix costos i millora la seguretat sanitària. L’embalatge VCI2000 estalvia costos de mà d’obra en l’aplicació i posterior neteja de substàncies protectores i elimina la necessitat d’utilitzar antioxidants costosos i dessecants.

 

 
Top