Embaladores

Envolvedoras verticalesEMBOLICADORES DE PALETS
Màquines embolicadores de palets verticals, marca Robopac
Envolvedoras orbitalesEMBOLICADORES HORIZONTALS
Màquines embolicadores orbitals, marca Robopac

Robopac Techlab

Robopac Techlab

AETNA GROUP fabrica i comercialitza a escala mundial màquines embaladores per a l’envasament i l’embalatge amb film extensible, enfeixadores, envasadores amb film termoretràctil, encartonadores i precintadores. El grup compta amb més de 400 treballadors, 80 tècnics dedicats al servei post venda, amb una facturació anual superior als 80 milions d’euros. Compta amb cinc plantes de fabricació per a les seves 4 marques comercials: ROBOPAC, ROBOPAC SISTEMI, DIMAC i PRASMATIC, amb una xarxa de més de 450 agents i distribuïdors i 6 filials presents a França, Gran Bretanya, Alemanya, els Estats Units, Rússia i la Xina. Amb més de 100.000 màquines venudes i instal·lades a tot el món, AETNA GROUP ofereix una amplíssima gamma de solucions i serveis per a satisfer les més variades exigències del sector de l’embalatge.


Robopac - línea de producción

Robopac – línia de producció

ROBOPAC, fundada en 1982, és líder mundial en la tecnologia d’embolcall amb film estirat, amb una producció de més de 5.000 màquines/ any, el 70% exportades als principals mercats mundials. Les tecnologies desenvolupades per l’empresa són quatre: robots, taules i braços rotatius per a l’estabilització de càrregues paletitzades mitjançant film estirat (core business), enrotlladors horitzontals de film estirat per a productes de forma allargada, màquines per a aplicació de film termoretràctil i màquines precintadores. Gràcies a una espessa xarxa de distribuïdors a escala mundial i als centres d’assistència tècnica i al servei de recanvis presents en les filials exteriors, ROBOPAC assegura un servei postvenda eficaç i ràpid.

La certificació ISO 9001, obtinguda ja en 1997 i que des de llavors ha estat contínuament renovada, ha permès no només aconseguir un objectiu de prestigi, sinó també i sobretot ha reforçat el compromís de l’empresa en la millora contínua de les pròpies capacitats.

 
Top