L’enfardadora més petita del mercat

El sistema d’embalatge Controlwrap es reinventa als laboratoris de Controlpack Systems per ser un sistema d’embalatge verstàtil i a l’abast de totes les empreses que necessiten protegir o agrupar els seus productes per a l’enviament.

Controlwrap va nèixer de la idea de simplificar i abaratir els costos de l’embalatge de maletes per als viatges amb avió. El sistema estava enfocat a oferir als hotels un servei d’embalatge personalitzat en què l’hotel oferia als seus clients un servei addicional molt més econòmic que el de l’aeroport i amb l’avantatge que els permetia promocionar la seva marca per tot el món.

Després d’analitzar el gran potencial i versatilitat d’aquesta màquina, l’equip de Controlpack llança el nou Controlwrap pensant en les empreses que necessiten agrupar o embalar amb film estirable per protegir els enviaments durant el transport. A Controlpack s’aprèn constantment de les necessitats dels clients i s’és conscient de la problemàtica que suposen els robatoris durant l’enviament. Per això, Controlwrap és un sistema ideal, aplicat amb film estirable personalitzat, per evitar aquestes complicacions. A més, per simplificar el treball de les empreses de paqueteria, la màquina ofereix l’opció d’agrupar els enviaments en un sol embalum.

La seva gran versatilitat va des de l’embalatge i la protecció de petites caixes o embalums fins a l’embalatge i protecció de caixes de mida gran i amb contingut fràgil i valuós. Clients de Controlpack, entre els quals destaquem distribuïdors de pneumàtics, empreses de venda online d’electrodomèstics i empreses de paqueteria, han apostat pel sistema amb film estirable personalitzat o anònim i en diversos colors possibles (transparent, negre, blanc o blau) per protegir els seus productes i aconseguir així un millor rendiment en l’embalatge i una reducció de casos de robatoris durant el transport.

Amb Controlwrap tens l’opció de tenir una màquina d’embalatge mòbil amb possibilitat d’instal·lar-la fins i tot en el teu mitjà de transport. A Controlpack estan totalment oberts a més reptes i suggeriments per demostrar la capacitat i flexibilitat d’aquest sistema amb infinites aplicacions. Posen a la seva disposició un laboratori per a les proves de resistència i rendibilitat dels seus equips i els conviden a visitar les exposicions de la central de Catalunya o del centre d’Espanya.

 

 

 
Top