Privacitat xarxes socials

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

1. INFORMACIÓ AL CLIENT

Qui és el responsable del tractament de les teues dades personals?
CONTROLPACK SYSTEMS S.L. informa el client que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials (Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Youtube, Vimeo i Google+) que és el responsable
del tractament de les dades personals de l’usuari que dugui a terme en aquestes xarxes socials i l’informa que aquestes dades seran tractades amb conformitat amb el que es disposà en el Reglament (UE) 2016/679, del 5 de desembre (LOPDGDD), per la qual cosa es facilita la següent informació del tractament:

Per què tractem les teues dades personals?
Finalitat: mantenir una relació entre el client (usuari) i Controlpack que pot incloure les següents operacions:

  • Tramitar sol·licituds i consultes plantejades al responsable.
  • Informar sobre activitats i esdeveniments organitzats pel responsable.
  • Informar sobre productes o serveix oferts pel responsable.
  • Interactuar a través dels perfils oficials.

Per quin motiu podem tractar les teues dades personals?
Base jurídica del tractament: article 6.1.a GDPR, l’interessat ha donat consentiment per al tractament de les seues dades personals per a un o diverses finalitats específiques. El client disposa d’un perfil a la mateixa xarxa social i ha decidit unir-se a la xarxa social de l’empresa Controlpack mostrant, d’aquesta forma, interès per la informació que es publiqui a aquesta, per tant, en el moment de sol·licitar seguir els nostres perfils oficials, ens facilita el consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil.

El client pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat d’aquesta xarxa social, així com configurar el seu perfil per a garantir-ne la privacitat.

Des de Controlpack tenim accés i tractem aquella informació pública del client, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són usades dins de la mateixa xarxa social i únicament s’incorporaran a un fitxer de l’empresa quan sigui necessari per a tramitar la petició de l’usuari.

Durant quant temps guardarem les seues dades personals?
Criteris de conservació de les dades: ses conservaran mentre el client no revoqui el consentiment prestat així com s’indica en aquesta política de privacitat.

A qui facilitem les teues dades personals?
Comunicació de dades:
la informació facilitada pel client o usuari mitjançant les xarxes socials de Controlpack, incloses les seues dades personals, pot ser publicada, sempre en funció dels serveis que el nostre client utilitzi. Cosa que podrà quedar a disposició pública d’altres usuaris tercers de les xarxes socials. Des del perfil de cada xarxa social, el client pot configurar quina informació vol fer pública en cada cas, mirar els permisos que s’han concedit, eliminar-los o desactivar-los, com qualsevol aplicació d’un tercer que ja no desitja utilitzar.

No està prevista cap comunicació de dades personals amb tercers fora de la xarxa social excepte, si fos imprescindible per al desenvolupament i execució de les finalitats del tractament, els nostres proveïdors de serveis relacionats amb comunicacions, amb els quals Controlpack té subscrits els contractes de confidencialitat i d’encàrrec de tractament exigits per la normativa vigent de privacitat.

Quins són els teus drets?
Drets que assisteixen l’usuari: només podran satisfer en relació amb aquella informació que es trobi sota el control de Controlpack.

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret a l’accés, la rectificació, la portabilitat, la supressió de les seues dades i de la limitació o oposició al seu tractament
  • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.aepd.es) si es considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets:
CONTROLPACK SYSTEMS S.L., CTRA. ULLDECONA KM 13,5 – 43560 LA SÉNIA (TARRAGONA). E-mail: info@controlpack.com

2. UTILITZACIÓ DEL PERFIL

Des de Controlpack realitzem les següents actuacions:
− Accés a la informació pública del perfil.
− Publicació al perfil del client tota aquella informació ja publicada a la xarxa social de l’empresa.
− Enviar missatges personals i individuals mitjançant els canals de la xarxa social.
− Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil del client. L’usuari sempre pot controlar les seues connexions, eliminar els continguts que deixin de ser del seu interès i restringir amb qui comparteix les connexions; per a això, haurà d’accedir a la seua configuració de privadesa.

3. PUBLICACIONS

El client, una vegada sigui seguidor o s’hagi unit a la xarxa social de Controlpack, podrà publicar en aquesta: comentaris, enllaços, imatges, fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per aquesta. L’usuari o client, en tots els casos, cal que sigui el titular del contingut publicat, disposar dels drets d’autor i de la propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats

Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la xarxa social, ja siguin texts,gràfics,fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el
bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o a la Llei.

En aquests casos, Controlpack es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, sense comunicació prèvia, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

Controlpack no es farà responsable dels continguts que han publicat lliurement els usuaris.

Finalment, l’usuari ha de tenir present que les seues publicacions seran conegudes per altres usuaris, per la qual cosa, ell mateix és el principal responsable de la seua privadesa.

Les imatges que puguin ser publicades a la xarxa social no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de Controlpack, però sí que romandran a la xarxa social.

4. DADES DE MENORS D’EDAT O PERSONES AMB CAPACITATS ESPECIALS

L’accés i registre mitjançant les xarxes socials de Controlpack està prohibit a menors de 18 anys. Per la seua part, si l’usuari té capacitats especials, serà necessària la intervenció del titular de la seua pàtria potestat o tutela, o del seu representant legal a través d’un document vàlid que acrediti la representació.

Controlpack quedarà expressament exonerat de qualsevol responsabilitat que pugui derivar-se de l’ús de les xarxes socials per part de menors o persones amb capacitats especials. Les xarxes socials de l’empresa no recullen conscientment cap informació personal de menors d’edat, per aquest motiu, si l’usuari és menor d’edat, no s’ha de registrar, ni utilitzar cap de les xarxes socials de Controlpack ni tampoc proporcionar cap informació personal.

 
Top