Qui som?

Magatzem Controlpack
Som una empresa amb més de 30 anys d’experiència dedicats exclusivament a la comercialització de solucions per a l’optimització dels processos d’embalatge. El nostre departament Tècnic i Comercial disposa d’una àmplia experiència en multitud de sectors i aplicacions, allà hem desenvolupat tot tipus de projectes i estudis personalitzats d’estalvi de costos al final de línia.
A CONTROLPACK comptem amb un equip d’especialistes per àrees (envoltura en film estirable, tancament de caixes, fleix i retractilat, protecció i fixació de càrrega, identificació i marcatge, embossat i envasat).

Gràcies a l’experiència de tots aquests anys i al treball conjunt amb els nostres clients, hem aconseguit convertir-nos en el seu partner tecnològic, ajudar-los a donar un valor afegit a l’embalatge dels seus productes segons les característiques concretes del seu procés productiu i amb un cost òptim.

Estem plenament compromesos amb el medi ambient, el nostre esforç per reduir les despeses d’embalatge així ho demostra.

A més, el nostre departament d’I+D+I i Qualitat treballen per incorporar materials més ecològics, sostenibles i amb el mínim impacte ambiental.

A continuació, poden trobar informació detallada dels sistemes tecnològics disponibles. A més, destaquem una selecció de consumibles en stock permanent per assegurar un servei ràpid per al client, eficient i a mida per a les seues necessitats.

Salutacions cordials.
Manuel Viñals Allepuz
Administrador
Fundador de Controlpack en 1986

 
Top