Servei d’assistència tècnica Controlpack

Servei d’assistència tècnica global per a maquinària d’embalatge.

Correu electrònic del servei d’assistència: sat@controlpack.com

L’empresa CONTROLPACK va néixer al 1986 amb l’objectiu d’omplir un buit al mercat dels envasos i l’embalatge mitjançant un servei ràpid i complet per a tots els clients.

L’idea d’un servei acurat i complet va començar a donar els seus fruits entre les diferents empreses que van anar augmentant la cartera de clients.

Amb el temps, CONTROLPACK ha anat creixent fins que s’ha consolidat com una de les empreses punteres del sector, però sense deixar de costat la filosofia dels seus inicis, un servei ràpid i complet.

Amb l’idea de donar un bon servei, es va crear un departament tècnic especialitzat en el sector de l’embalatge que ofereix als clients un manteniment complet i les reparacions de maquinària de els marques més importants del mercat.

Oferim un manteniment integral per a tot tipus d’enfardadores, precintadores de caixes, retractiladores per soldadura, fleixadores, tant manuals com semiautomàtiques o automàtiques, enfaixadores, etc…

Els nostres tècnics estan preparats per al manteniment, la reparació o la programació de tot tipus de maquinaria d’embalatge.

 

Mapa servei d'assistència tècnica controlpack

 
Top